woensdag 20 mei 2020 | 20.15 uur

GEANNULEERD

Helaas, we moeten de volledige tour van Roseanne Reid annuleren. Dus ook de Salmon session op 20 mei. Ticketkopers ontvingen intussen een mail.


Met haar debuutalbum Trails dat in de lente van 2019 uitkwam, maakt de Schotse Roseanne Reid wereldwijd indruk. 

Reid, oudste dochter van Craig Reid van The Proclaimers, nam haar plaat op in Brooklyn met een topteam, vakkundig samengesteld door Teddy Thompson (ja, zoon van Richard), die het album producete.

De nummers van Reid zijn eenvoudig, maar zitten boordevol betekenis. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Americana-legende Steve Earle een grote fan is van haar. Hij wilde zelfs maar al te graag samenwerken, het resultaat is de wondermooie song Sweet Annie.

Earle en Thompson zijn niet de enige fans van het eerste uur. Ook Jools Holland is betoverd door de schoonheid van haar muziek. Hij nodigde haar meteen uit in zijn BBC-radioprogramma voor een interview en livesessie. Reid was recent ook  genomineerd voor de UK Americana Awards.

Een grote in wording dus, een unieke kans om haar van zo dichtbij aan het werk te zien op deze eerste Salmon session.


Locatie

Akoestische concerten op een porch in Wildert (Essen). Dat zijn de Salmon sessions kort samengevat. Singer-songwriters uit de americana, blues en folk spelen er een intiem concert voor 20 toeschouwers. Puur en oprecht.

In de Salmon bookings-thuisbasis: Jeneverbeslaan 37, 2910 Essen. 


Tickets

Slechts 20 plaatsen beschikbaar.
Ticketprijs: € 12.

Tickets bestellen doe je door te mailen naar info@salmonbookings.be. Tickets dienen binnen de 14 dagen na bevestiging betaald te worden via bankoverschrijving (het rekeningnummer ontvang je bij de bevestiging). 
Verkochte tickets worden nooit terugbetaald, tenzij het concert geannuleerd zou worden. 


deel op