zondag 21 juni 2020 | 20.15 uur

GEANNULEERD
Helaas, door de Corona-crisis kunnen we dit concert niet laten plaatsvinden. Ticketkopers ontvangen een mail. We proberen in 2021 vermoedelijk een nieuwe Salmon session met John Blek te organiseren.


Nadat hij in 2018 al genomineerd werd voor beste song op de International Folk Music Awards (voor het nummer Salt in the Water), brak de Ierse singer-songwriter John Blek in 2019 pas echt door. Dat was te danken aan het bloedmooie album Thistle & Thorn, met gasten als Joan Shelley en Nathan Salsburg. Hij won er in eigen land een IMRO-award mee, voor zijn eerste plaats in de Irish Independent charts. Ook in de Benelux werd het album uitstekend onthaald. Volgens OOR “treft John Blek je met iedere noot en met ieder ontroerend akkoordenschema."

Aan inspiratie en productiviteit geen gebrek, want op 7 februari 2020 verscheen zijn volgende plaat al, The Embers, met onder meer een prachtige bijdrage van Mick Flannery. Met The Embers staat Blek ook op de rand van de internationale doorbraak.

John Blek staat bekend om zijn boeiende liveshows vol humor, pathos en zijn gepassioneerde muzikale beleving. Een meesterverteller en een verbluffende fingerpicking-gitarist.


Locatie

Akoestische concerten op een veranda in Wildert (Essen). Dat zijn de Salmon sessions kort samengevat. Singer-songwriters uit de americana, blues en folk spelen er een intiem concert voor 20 toeschouwers. Puur en oprecht.
In de Salmon bookings-thuisbasis: Jeneverbeslaan 37, 2910 Essen.


tickets

Slechts 20 plaatsen beschikbaar.
Ticketprijs: € 12.

Tickets bestellen doe je door te mailen naar info@salmonbookings.be.

Tickets dienen binnen de 14 dagen na bevestiging betaald te worden via bankoverschrijving (het rekeningnummer ontvang je bij de bevestiging). Verkochte tickets worden nooit terugbetaald, tenzij het concert geannuleerd zou worden.

deel op